Pitkäveto on vedonlyöjien kuningaslaji

Pitkäveto on lanseerattu vuonna 1993 suomalaisen Veikkaus OY:n toimesta. Siitä lähtien se on ollut suomalaisten suosituin vedonlyöntipeli. Mutta mitä todellisuudessa vaaditaan että pitkävedolla pystyy tienamaan, eikä vain hävitä pitkässä juoksussa? Pitkävetoon löytyy helppoja pitkävetovihjeitä millä jokainen pystyy parantamaan pelaamistaan. Aluksi pitkävedon palautusprosentti oli niin huono että voitollisuus oli mahdotonta mm. tuplapakkojen takia. Nyt kun markkinoilla on ulkomaalaisia vedonlyöntitoimistoja niin Veikkauskin on pakotettu hieman nostamaan kohteittensa palautusprosenttia ja tätä me pelaajat pystymme käyttämään hyödyksi. Kerromme vaiheittain miten jokainen pystyy yksinkertaisilla keinoilla

Kertoimien tärkeys pitkässävedossa

Kertoimien vertailu on vedonlyöjän tärkein työkalu. Suurin osa vedonlyöjistä häviää pitkässä juoksussa juuri sen takia että he eivät vertaile kertoimia. Esimerkiksi Veikkauksen kohteiden palautusprosentti saattaa olla vain 88%, kun muualla se voi olla jopa 98%. Tästä syystä pelkästään Veikkaukselle pelatessa voit jättää hyvästi voitollisuudellesi. Meidän ensimmäinen neuvo on se että tarvitset Veikkauksen lisäksi muutaman muun vedonlyöntisivuston tilin jolloin pystyt vertailemaan kertoimia ja pystyt lyömään vedon sille toimistolle, joka tarjoaa parasta kerrointa.

Esimerkiksi Veikkaus voi tarjota Tapparan voitolle kerrointa 1.80 ja ulkomaalainen toimisto 2.10. Jo tällä esimerkillä huomaamme että pelaaja saa monen prosentin edun. Pitkässä juoksussa summa kasvaa merkittäväksi eduksi.

Olemme listanneet muutaman erittäin hyvän ja luotettavan toimiston, joilla pääset alkuun

Vedonlyöntibonuksien “huoraaminen” apuna tuottoihin

Nyt kun olet saanut tehtyä muutaman uuden tilin on hyvä puhua vedonlyöntibonuksien tärkeydestä. Veikkaukselle pelatessa ei bonuksia tietenkään saa, mutta kansainvälisien toimijoiden bonukset käyttämällä voi saada jopa tuhansien eurojen tuoton talletuksilleen. Kansainvälisillä markkinoilla kilpailu on niin kovaa että heidän on pakko houkutella vedonlyöntipelaajia talletusbonuksilla, kilpailu on niin kovaa että bonukset antavat pelaajalle todella ison edun. Myös isot casinobonukset voi huorata.

Otetaan esimerkiksi meidän suosittelema Unibet, johon saat meidän kautta 100€ bonuksen. Teet tilin ja he tuplaavat ensitalletuksesi 100€ asti. Talletat siis 100€ ja vedonlyöntikassaasi lisätään toinen 100€ ilmaiseksi. Uskomatonta, mutta totta! Bonuksiin sisältyy tietenkin pieniä ehtoja, joihin kannattaa tutustua. Esimerkiksi Unibetin bonus pitää kierrättää 4 kertaa, jonka jälkeen se on nostettavaa rahaa vaikka pankkitilillesi.

Kun pääset bonus”huoraamisessa” kunnolla alkuun, niin Pivekunkku- sivustolta löydät kattavan listan luotettavista vedonlyöntibonuksista mitkä kannattaa hyödyntää.

Pitkävedossa kannattaa aina pelata yhtä kohdetta

Kaikki on varmasti kokeneet kun joku kaveri tulee esittelemään pitkävetolappua, missä on kohteita enemmän kuin sieniä sateella. Vaikka tuntuu että isojen voittojen metsästys tekemällä rekkoja on kannattavampaa, niin näin ei ole. Kun yhdistelet monia kohteita samaan lappuun niin kokonaispalautusprosentti laskee rajusti ja pitkässä juoksussa häviät varmasti. Yhden osuman jälkeen voi tuntua kuin olisi maailman omistaja, mutta todellisuudessa teet itsellesi hautaa pitkässä jouksussa. Pelaa siis ainostaan single-kohteita, välillä voit koittaa tehdä tuplia tai triploja jos löydät kerroinvertailulla samasta toimistoista kerroinhuiput.

Luota itseesi, mutta ota apuja vastaan

Jokaisella pitkävetopelaajalla on omat vahvuutensa, eli koita löytää lajit/liigat mistä tiedät eniten ja panosta siihen. Ei kannata haukata liian isoa palaa kerralla, vaan pyöri omalla mukavuusalueellasi. Pyri tietämään asioita mitä muut eivät välttämättä tajua, usein hypetetyt ja paljon pelatut kohteet ovat huono sijoitus, koska massan mukana kertoimet laskevat. Itse tykkään aina pelata massaa vastaan, koska vedonlyönnissä hype ja massan mukana meneminen on lähtökohtaisesti huono idea.

Internet on kumminkin pullollaan ilmaisia vihjesivustoja, joista voi saada hyviä tärppejä. Esimerkiksi Pivekunkun pitkävetovihjeet tarjoavat monelle apuja lajeihin mistä eivät itse tiedä. Heidän sivustollaan näet myös helposti vihjaaja voitollisuuden, jolloin pystyt seuraamaan niiden vedonlyöjien vihjeitä joilla voitat pitkässä juoksussa. Muista kumminkin että lopullinen päätös on aina sinun.

Tee monta vedonlyöntitiliä. Vertaile niistä parhaat kertoimet. Hyödynnä talletusbonukset. Pelaa vain singlejä. Ole omalla vahvuus aluellasi. Ota apuja vastaan. Näillä ohjeille pystyt kääntämään vedonlyöntisi voitolliseksi.

Veikkausvihjeet
© Copyright 2022 Veikkausvihjeet
Powered by WordPress | Mercury Theme